Maand Van De Spiritualiteit

Published Sep 18, 20
6 min read

Wat Is Spiritualiteit

Deze manier van denken is puur voor je levensgeluk en alles wat je wil bereiken in je leven. Kijk, Veel mensen denken dat ze zogenaamd geen controle hebben over wat er in hun leven gebeurt en hoe ze zich voelen. En toegegeven, niet alles wat je overkomt kan je controleren… Maar: Weet dat negatieve gedachtes puur voortkomen uit net als positieve gedachtes.

Wanneer jij je negatief voelt dan kan je altijd actie ondernemen om je positiever te voelen. En actie ondernemen kan op talloze manieren: Ben je afgewezen? Leer hiervan en maak niet dezelfde fout in het vervolg. Geen tijd voor de sportschool? MAAK tijd als een goed lichaam belangrijk voor je is.

Begin alsnog. Voor veel mensen zijn dit soort uitspraken erg confronterend. Dit komt omdat ze zijn aan negatief denken. De gedachte dat je zelf kan ondernemen om je negatieve manier van denken om te zetten naar positief denken, klinkt voor veel mensen veel te eng en moeilijk. En zoals ik al zei: makkelijk is het niet.

Wanneer jij voor het eerst door gaat hebben dat je zelf de kan nemen over je eigen emoties en de manier hoe jij op gebeurtenissen in je leven reageert… - de kracht van het positief denken. …dan zal je een gevoel van vrijheid ervaren wat jouw enorme opluchting zal geven en jou continu zal helpen bij het leven van een gelukkig leven.

Nieuwe Spiritualiteit

In de volgende tip leer ik je hoe je van positief denken een kan maken. Herken je dit? Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe. Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone... Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo. Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe. Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn .

Lekker simpel. Zodra we ouder worden komen er steeds meer zorgen bij. Langzamerhand veranderen we van zorgeloos jongetje naar piekerende volwassen vent. En dat is, op z’n zachtst gezegd, jammer. Als je gaandeweg je jeugd gewend raakt aan negatief denken (vaak veroorzaakt door gebeurtenissen uit het verleden, een slecht zelfbeeld etc) wordt het heel erg lastig om dit om te zetten naar positief denken.

Je brein heeft immers zoveel eerdere negatieve ervaringen achter elkaar gehad dat het er automatisch vanuit gaat dat je wéér afgewezen zal worden. Máárrrrrrrr…. Zodra jij je eerste succesje van die avond hebt geboekt dan je die eerdere negatieve ervaringen weer. Binnen no-time is je brein zo tevreden met het resultaat dat je hebt gehaald dat de focus plotseling op het succes ligt en niet op de eerdere afwijzingen.

Spiritualiteit Test

Door alle zorgen die we gaandeweg ons leven op ons bordje krijgen verandert de blauwdruk van het brein voor veel mensen naar Door stress en eerdere negatieve mislukkingen en ervaringen zien we dingen veel negatiever in dan ze zijn… …puur omdat we van negatief denken een gewoonte hebben gemaakt. Daarom is het zaak dat je positief denken tot een maakt.

Bijvoorbeeld: Aan het begin zal het moeilijk zijn om de negatieve ‘fabrieksintelling’ van je brein te veranderen naar een positieve blauwdruk… Maar ik garandeer je: wanneer je van positief denken een gewoonte maakt zal dit jou op de lange termijn resultaten laten ervaren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Cursus Positief DenkenTips Positief Denken

Vroeger trapte ook ik maar al te vaak in de Zodra ik het idee had dat iets ook maar enigszins kón mislukken, ging ik er al vanuit dat het ook zou mislukken. Het was dus hard nodig om mijn eigen blauwdruk te veranderen. Dit heb ik kunnen doen door middel van een maar Voor deze positief denken oefening heb je maar twee dingen nodig: Een schriftje.

Positief Denken TrainingGeheim Van Positief Denken

Wat je doet is dit: Dit kan van alles zijn: dingen waar je zelf trots op was, iets waar je dankbaar voor was of een positief resultaat wat je zelf hebt behaald. Je zal zien dat je de ene dag wellicht iets meer positieve dingen weet op te schrijven dan de andere dag… Maar dat is helemaal niet erg.

Positief Denken Oefening

Lees eens per maand alle positieve dingen van de afgelopen maand terug - opleiding spiritualiteit. Zo train jij positief denken het snelst. Aan het begin zal het moeilijk zijn om iedere dag 3 dingen op te schrijven. Niet alleen omdat je brein gewend is aan negatief denken, maar ook omdat een gewoonte leren altijd tijd kost.

Binnen de kortste keren zal jij jezelf door dit simpele trucje weten te transformeren tot een vrolijke, positieve badass. Wellicht heb je wel eens van de Speld gehoord. Zo niet: het is een hilarische website die op satirische wijze échte nieuwsfeiten veranderd naar absurd, humoristisch nieuws. Recent was in (het echte) nieuws dat er een beroemde modeontwerper genaamd Karl Lagerfeld was overleden (de kracht van positief denken).

Dit satirische berichtje van de Speld had mij aan het denken gezet. Het zit namelijk zo: Klagen is iets wat we allemaal doen, ik ook. Soms klaag ik over het feit dat ik geen eten in m’n koelkast hebt. Soms klaag ik dat ik het te druk heb. En soms klaag ik omdat ik die dag erg moe ben. positief blijven denken.

Denk bijvoorbeeld aan arme kinderen in derdewereldlanden, mensen in oorlogsgebieden of mensen die ongeneselijk ziek zijn. Ik weet dat het niet prettig is om aan te denken, maar het kan geen kwaad om af en toe eens stil te staan bij alle dingen waar JIJ dankbaar voor kan zijn. Iemand die continu ondankbaar is, kan immers nooit positief denken.

Positief Leren Denken

Wees trots op alles wat je tot nu toe hebt bereikt. En bedenk jezelf iedere dag dat er mensen zullen zijn die in veel ergere omstandigheden verkeren. Relativeer je eigen negativiteit zodat jij ruimte kan maken voor een leven vol met positief denken. Positief denken is mooi, maar hoe pas je het toe in de praktijk? Het klinkt allemaal fantastisch, maar het wordt verdomd lastig als alle mensen om je heen negatief blijven denken.

Want dit is een gigantische afknapper voor mensen als iemand zich negatief opstelt. Dit is precies de reden waarom ik ervoor om mezelf te omringen met vrolijke, positieve mensen. vermijd ik het liefst. “Krabben? Hoe bedoel je dat, Laurens?” Nou kijk: Wanneer je een stel krabben in een emmer stopt dan zal je zien dat er op een gegeven moment een krab uit de emmer probeert te klimmen.

De andere krabben zullen hem daardoor Hoe gek het ook klinkt: er zijn mensen in je omgeving die jou terug trekken naar negatief denken. Wanneer ze zien dat jij jezelf ontwikkelt tot een positiever mens, zullen ze je weer de intrekken. “Maar waarom zouden de mensen om me heen dit dan doen?” Dit komt omdat positief denken voor veel mensen veel te confronterend is. meditatie positief denken.

More from Meditatie oefening

Navigation

Home

Latest Posts

Kinderyoga Materialen

Published Dec 30, 21
6 min read

Cupping Massage Maastricht - goede recensies

Published Dec 28, 20
6 min read

Relax Sport Maastricht

Published Dec 12, 20
6 min read