Spiritualiteit Betekenis

Published Sep 19, 20
7 min read

Tips Voor Positief Denken

Geniet van het mooie weer, ga erop uit of doe eens even helemaal niks. Je zult zien dat dit je de ruimte geeft om echt te ontspannen. Probeer wat meer te houden van jezelf, accepteer wie je bent en verbeter je zelfbeeld. Maak je niet te druk over iets dat niet lukt of over wat anderen van je vinden.

De Kracht Van Het Positief DenkenSpiritualiteit Betekenis
Meditatie Positief DenkenSpiritualiteit Test

Iedereen is wel ergens goed in, ontdek wat jouw kwaliteiten zijn. Onzekerheid is niet erg, maar laat het je leven niet beheersen. Mensen kunnen een negatieve invloed op je hebben. Neem afstand van negatieve mensen en maak nieuwe sociale contacten. Durf ook eens nee te zeggen tegen een ander - tips voor positief denken. Als iets niet goed voelt, hoef je het niet te doen.

Vind je het lastig om zelfstandig aan je positiviteit te werken? Kies dan voor de Mirro online zelfhelp module in de SamenGezond webshop, ontwikkeld door professionals en ervaringsdeskundigen (leren positief denken). Neem eventueel een coach in de arm die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling of download de app en laat je coachen door de digitale coach.

© Redactie Happy in Shape Zo wordt positief denken veel makkelijker Optimisme houdt niet in dat je negativiteit moet negeren. Het is de erkenning van het negatieve, maar vervolgens de keuze maken om je op het positieve te richten. Het ontwikkelen en behouden van positiviteit gaat verder dan alleen maar positief denken.

Door Anouk 1 september 2020 745 x 1122875 Affirmaties zijn positieve zinnen die je tegen jezelf zegt. Ze zijn een herinnering aan je eigen kracht en de hartelijkheid van het leven. Weten hoe je zo’n bemoedigende mantra maakt? Vind hier voorbeelden en tips bij het creëren van een vrolijke, persoonlijke spreuk! De letterlijke betekenis van affirmatie is ‘bevestiging’.

Tips Positief Denken

Neem één van je bro’s mee stappen als zijn vriendin het net heeft uitgemaakt - blijf positief denken. Geef iemand eens een spontaan cadeautje. Luister goed naar andermans problemen en probeer je in te leven in hun situatie. Zodra jij anderen helpen tot een gewoonte maakt zal je positiever denken en anderen zullen in hoog aanzien hebben.

Positief Denken OefeningenSpiritualiteit Betekenis

Het was een zonnige zaterdag in februari. Ik coachte een man bij het overdag versieren van vrouwen. Ook in dit geval was het voor deze man de eerste keer dat hij dit deed. Ik liet hem rustig door eerst willekeurige mensen (vrouw óf man) een complimentje te geven. Puur om hun dag te maken.

Logisch: je krijgt immers kneiterveel energie wanneer je mensen hun dag maakt. Maar opeens stapte hij op een vrouw af die haar dag niet echt had. “Sorry, Ik heb haast.” Antwoordde ze Zonder hem voor het complimentje te bedanken liep ze gehaast weg. “Hmm… dit is wel balen man.” Zei m’n Bootcamp deelnemer ietwat teleurgesteld.

“Je komt alleen maar iets geven, en zij wil het cadeautje blijkbaar niet. Geen probleem toch? Zie jezelf als een soort sinterklaas die alleen maar cadeautjes komt geven in de vorm van een complimentje. Als iemand een cadeautje van sinterklaas weigert, dan is de goedheiligman toch ook niet gelijk teleurgesteld?” De deelnemer keek me even aan.

Het resultaat? Dit zijn nou de resultaten die mij als coach retetrots maken. De boodschap die jij hieruit kan halen is dit: Kortom: Wees de vrolijke, positieve dude die mensen een goed gevoel geeft er iets voor terug te willen. Wees niet afhankelijk van de reactie van een ander maar zorg dat de bron van die ijzersterke positiviteit uit jezelf komt.

Maand Van De Spiritualiteit

Worden ze er zelf vrolijk van? Tof! Je hebt iemand dag gemaakt. Zo niet? Geen probleem. Jij brengt je vrolijke zak van Sinterklaas vol met complimentjes wel naar iemand anders. Hoe vaker jij iemand een goed gevoel weet te geven, des te leuker vinden mensen het om bij je te zijn en des te positiever zal jij kunnen denken.

Heeft de Sinterklaasmentaliteit jou interesse gewekt om ook eens overdag vrouwen versieren te proberen? Top! In deze video, waarin Daan de Ram laat zien hoe ver je kan gaan bij het , krijg je nog een om vandaag nog : “Maar Laurens, je had ons toch beloofd dat je niet de positiviteits goeroe uit zou hangen? “Mediteren” klinkt behoorlijk zweverig als je het mij vraagt….” -De oplettende lezer Ja, mijn pientere bro, dat klopt volledig wat je daar zegt.

Ik associeerde mediteren vroeger veel te veel met zweverige, vage hippies of monniken die de hele dag niets anders doen dan in kleermakerszit midden op de vloer vreemde geluiden maken… Iedere keer wanneer ik mij vroeger bevond in een spiraal van negatief denken, dan kwam dat vaak door een overvloed aan Mijn beste vriend, die al een tijdje aan meditatie deed, wees me toen op een meditatieoefening die mij enorm hielp rust te vinden en weer positief te denken (over mezelf).

De oefening is heel erg simpel: Voor 15 minuten zit je stil en focus je op je ademhaling. Je telt iedere keer dat je in- en uitademt. Na 10 tellen begin je opnieuw. Haal steeds diep adem en adem volledig uit. That’s it. “15 Minuten? Dat klinkt helemaal niet simpel, Laurens.

Ik hield het eerst ook niet 15 minuten vol. Ik ben begonnen met 5, daarna mediteerde ik 10 minuten en nu doe ik het 15 minuten als onderdeel van m’n De resultaten van meditatie zijn geweldig: Positief denken in het algemeen wordt veel makkelijker. Positief denken over jezelf wordt eenvoudiger.

Blijf Positief Denken

Het verhoogt je concentratie. Ik kan sneller en beter keuzes maken. Ik onthoud dingen beter… Ik kan beter met afwijzing omgaan. Ik slaap beter. Het verhoogt m’n zelfvertrouwen. En nog veel meer… Afgezien van mijn eigen ervaringen, heeft ook de wetenschap aangetoond dat meditatie goed voor je is en je zal helpen in meerdere facetten van je leven.

Deze video zal je daar een handje bij helpen: Laurens anno 2009: Een onzekere jongen vol met negatieve gedachten. Laurens anno 2019: die mannen helpt zichzelf te ontwikkelen en succes te boeken bij vrouwen. Onvoorstelbaar he wat er in 10 jaar allemaal kan veranderen. Alhoewel dit decennium verschil opvallend is, is het niet heel raar dat ik vandaag de dag veel beter in m’n vel zit dan 10 jaar terug.

Ik at ongezond. Ik droeg altijd dezelfde kleren. Ik douchte eens per week (en dat vond ik al veel). Ik had de sociale vaardigheden van een baksteen en daardoor nauwelijks vrienden. Kortom: Daarom wil ik dat je dit in je oren knoopt geachte lezer: Als jij negatief over jezelf denkt, dan kan dat komen omdat jij negatief behandelt.

Je zal immers nooit iemand van wie je houdt verwaarlozen, dus waarom zou je jezelf in hemelsnaam verwaarlozen? Als jij positief denken wil leren, by all means, doe dan deze dingen: Let op je voeding. Sport voldoende. Zorg voor een goede hygiëne Investeer in jezelf: zorg voor werk dat je leuk vindt, blijf leren en zoek steeds nieuwe hobby’s en uitdagingen op.

Werk aan je skills met vrouwen. Kortom: leer jezelf te , awesome bro die je bent. Want zolang jij jezelf verwaarloost, zal je iedere dag moeite hebben met positief te denken. Wil jij meer leren over het vergroten van je zelfvertrouwen lees dan eens dit artikel. Gelieve dit filmpje eens te bekijken voordat je verder leest: Goed, beste lezer, wat valt je op? “Daan en Mathijs hebben echt mad goeie versierskills!” True that, my bro.

De Kracht Van Het Positief Denken

En het mooie is: het lukt ze nog ook. Niet omdat hun steenkolenengels zo charmant klinkt… … Maar omdat het verdomd grappig is. Want kijk: Het grote probleem van veel mannen is dat ze zichzelf nemen. Ze prijzen zichzelf de hemel in bij de dames puur om indruk op ze te maken… Ze zien falen als iets slechts en ze balen enorm als ze afgewezen worden. Door zichzelf steeds zo serieus te nemen maken ze het zichzelf makkelijk om negatief te denken.

Navigation

Home

Latest Posts

Kinderyoga Materialen

Published Dec 30, 21
6 min read

Cupping Massage Maastricht - goede recensies

Published Dec 28, 20
6 min read

Relax Sport Maastricht

Published Dec 12, 20
6 min read